På en hyggelig sommerdag er det altid rart med nogle dejlige, lækre cupcakes. Jeg valgte at lave nogle "funfetti-cupcakes". Det er sat i gåseøjne, da jeg i sidste øjeblik fandt ud af, at vi havde brugt det sidste funfettikrymmel, da jeg fyldte 18. Derfor måtte jeg bruge noget neonkrymmel i stedet for, men det fungerede nu ret godt alligevel. Pointen med funfetti-cupcakes er, at skabe nogle festlige cupcakes, som du kan gufle i dig. Når du bider i den, så er der fyldt med farver inde i den.
Til kagerne:
- 125 g. sukker
- 125 g. mel
- 1/4 tsk. bagepulver
- 2 æg
- 125 g. usaltet smør
- 1,5 spsk. mælk
- 1/4 spsk. vanilje ekstrakt
- En masse funfetti-krymmel (øjenmålt)
Smørcremen:
- 335 g. flormelis
- 150 g. usaltet smør
- 1-2 spsk. mælk
- 1/4 spsk. vanilje ekstrakt
Topping:
- Funfetti-rymmel
Sådan gør du:
- Sæt ovnen til 170 grader celsius og gør dine sjove cupcakes forme klar.
- Pisk smør og sukker sammen. Tilføj mælk, æg og vanilje ekstrakt.
- Tilføj mel og bagepulver.
- Bland krymmel i blandingen og miks det hele godt sammen.
- Bages i ovnen i 20-22 minutter.
- Når dine cupcakes er færdigbagte laves smørcremen, da dine cupcakes skal være kølet helt ned før, at du putter smørcremen på.
- Til smørcremen piskes smøret i 5 minutter med en elektrisk håndmikser - derefter blandes flormelis langsomt i. Tilføj mælk og vanilje ekstrakt til sidst.
- Put smørcremen på toppen. Jeg har brugt en sprøjtepose og en stjerneformet top til at gøre det, men du kan sagtens bare smøre det på toppen.
- Slut af med at putte noget funfetti på toppen
Ingen kommentarer:
Send en kommentar