onsdag den 3. august 2016

FUNFETTI CUPCAKES


På en hyggelig sommerdag er det altid rart med nogle dejlige, lækre cupcakes. Jeg valgte at lave nogle "funfetti-cupcakes". Det er sat i gåseøjne, da jeg i sidste øjeblik fandt ud af, at vi havde brugt det sidste funfettikrymmel, da jeg fyldte 18. Derfor måtte jeg bruge noget neonkrymmel i stedet for, men det fungerede nu ret godt alligevel. Pointen med funfetti-cupcakes er, at skabe nogle festlige cupcakes, som du kan gufle i dig. Når du bider i den, så er der fyldt med farver inde i den.

Til kagerne:

  • 125 g. sukker
  • 125 g. mel
  • 1/4 tsk. bagepulver
  • 2 æg
  • 125 g. usaltet smør
  • 1,5 spsk. mælk
  • 1/4 spsk. vanilje ekstrakt 
  • En masse funfetti-krymmel (øjenmålt)

Smørcremen:

  • 335 g. flormelis
  • 150 g. usaltet smør
  • 1-2 spsk. mælk
  • 1/4 spsk. vanilje ekstrakt

Topping:

  • Funfetti-rymmel

Sådan gør du:

  • Sæt ovnen til 170 grader celsius og gør dine sjove cupcakes forme klar.
  • Pisk smør og sukker sammen. Tilføj mælk, æg og vanilje ekstrakt.
  • Tilføj mel og bagepulver.
  • Bland krymmel i blandingen og miks det hele godt sammen.
  • Bages i ovnen i 20-22 minutter.
  • Når dine cupcakes er færdigbagte laves smørcremen, da dine cupcakes skal være kølet helt ned før, at du putter smørcremen på. 
  • Til smørcremen piskes smøret i 5 minutter med en elektrisk håndmikser - derefter blandes flormelis langsomt i. Tilføj mælk og vanilje ekstrakt til sidst.
  • Put smørcremen på toppen. Jeg har brugt en sprøjtepose og en stjerneformet top til at gøre det, men du kan sagtens bare smøre det på toppen. 
  • Slut af med at putte noget funfetti på toppen

Ingen kommentarer:

Send en kommentar